Skip to main content

Contact

Waar kan ik de hond en het baasje mee helpen?
Als je een consult aanvraagt voor je dier, wil ik je vragen om open te staan voor alles wat zich aandient, ook als het met jou als eigenaar te maken heeft. Je hond geeft dit dan niet voor niks aan. Ik kijk dan samen met jou en je hond wat er nodig is.
Soorten hulpvragen:

Hulp en ondersteuning bij fysieke, emotionele en mentale klachten

Ik krijg veel dieren die een probleem hebben met eten, gedrag of huidproblemen. Wellicht eet je dier bijvoorbeeld niet, of juist alles wat los en vast zit. Misschien is je dier opeens heel agressief of juist angstig of herken je je dier simpelweg niet meer. Het kan zijn dat je dier huidproblemen heeft, zoals wondjes die niet weggaan of extreme jeukklachten.

Ook komen er veel dieren op mijn pad met hevige stressklachten die maar niet weg lijken te gaan.

Veel eigenaren die bij mij terecht komen hebben al allerlei dingen geprobeerd maar hebben de oplossing nog niet gevonden. Vaak is een fysieke oorzaak dan al uitgesloten, maar het kan ook zijn dat er een fysieke klacht is maar dat niks echt lijkt te werken.

Ondersteuning bij dierenartsbezoek, operaties en herstelperiode

Een dierenartsbezoek of operatie is een ingrijpende gebeurtenis voor je dier. Ik ondersteun vooraf, tijdens of juist achteraf met het herstel. Ik geef je hond bijvoorbeeld extra energie, of vertel hem simpelweg wat er gaat gebeuren zodat de situatie minder stressvol is. Wat er nodig is, is heel afhankelijk van je hond en wat er aan de hand is.

Een steuntje in de rug

Soms kan een hond wel een steuntje in de rug gebruiken. Dan geef ik de hond energie op afstand of een ontspanningsmassage. Dit zorgt voor het activeren van het zelfgenezend vermogen van het dier en voor een diepe ontspanning. Dieren hebben het, net als mensen, nodig om bij te tanken. Na een ingrijpende gebeurtenis kan een healing of een ontspanningsmassage echt een cadeautje voor je hond zijn.

Uitvoering consult

Ik behandel zowel op locatie als op afstand. Loop jij al langere tijd aan tegen dingen met je hond waar je geen oplossing voor kan vinden? Of wil je graag jouw dier een steuntje in de rug geven? Dan ben je van harte welkom om een consult te boeken!

Consult aanvragen

Vul onderstaand formulier in om in contact te komen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Feedback

We horen graag hoe u de behandeling(en) heeft ervaren. Enerzijds om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Anderzijds om deze website te voorzien van voorbeelden in het effect van onze behandelingen.

We merken dat deze voorbeelden erg worden gewaardeerd door de bezoekers van de site.

We stellen het op prijs om ook uw feedback te krijgen.
Dit kan eenvoudig door het formulier in te vullen te verzenden. In overleg publiceren we een feedback op deze op de website.

Alvast dank!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

0/500

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Wat zijn de ervaringen

Ik verzamel op deze website leuke ervaringsverhalen.
Je kunt deze terugvinden onder de volgende pagina's: