Angélique Molmans

Hond(en): Nyala & Jackson
28 december 2022

In 2021 overleed onze oudste hond Kiara. Na een periode van rouw besloten we een hondje erbij te nemen. Onze hond Jackson was alleen niet zo gecharmeerd van dit blije pupje. Hij gromde zodra ze in zijn buurt kwam. We lieten ze nooit samen in een ruimte zonder ons toezicht en probeerden dan op tijd in te grijpen zodra we merkten dat het Jackson teveel werd. We wilden niet dat hij haar zou verwonden maar op deze manier voelde het ook niet goed. Het werd tijd om hulp in te schakelen. Gelukkig hadden we Niels op Facebook voorbij zien komen en besloten een afspraak te maken.

Toen het zover was dat Niels op “visite” kwam werden we meteen in het diepe gegooid. Hondjes mee de tuin in en de angst loslaten. Niels liet ons zien dat ze best samen konden rennen en spelen, we werden geconfronteerd met onze onzekerheden. We hebben ook nog samen gewandeld en tijdens de wandeling nog wat tips gekregen van Niels. De dagen erna hebben we het samenzijn van de honden langzaam opgebouwd en raakten we steeds geruster naarmate we ook zagen dat het goed ging zo. We corrigeerden nog maar een enkele keer. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en het gaat supergoed met de honden samen en we zijn zo dankbaar dat Niels er was om ons dat duwtje te geven wat we nodig hadden!

Thanks Niels!!

Contact

Niels Oomen
Tel. 06 531 82 444
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consult

Ervaar je problemen met je hond en voel je je als baasje soms machteloos? Heb je al van alles geprobeerd maar word je hond maar niet beter of worden de problemen niet minder? Dan kom ik graag met je in contact om te helpen.

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor jullie kan doen.

Reactieformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

© 2022 Niels Oomen
Een website van Netnog websites