Skip to main content

Helen

Hond(en): Jessie
25 december 2022

Hallo mijn naam is Helen van Leeuwen, copd patiënt en oma van 5 kleinkinderen. mijn mechelxhollandse herder heet Jessie en is 8 jaar. Niels heeft mij twee keer super goed geholpen , 1 maal voor de agressie en 1 maal voor de vuurwerkangst. Niels wist onmiddellijk de vinger op de zere plek te leggen ,moest het ook zeker bij mijzelf zoeken, ik ging andere honden uit de weg, mijn ademhaling ging omhoog, dus Jessie was constant alert als t ging om honden, vooral zwarte en honden die op een rottweiler lijken.

Dit door ook een slechte ervaring met een rottweiler. Dit is compleet over, natuurlijk vind ze niet alle honden even leuk, maar ik kan haar nu heel makkelijk corrigeren zonder dat mijn arm uit de kom getrokken wordt, of dat ik niet meer fatsoenlijk kan ademen. Jessie had ook enorme angst voor vuurwerk, november en december waren afschuwelijke maanden voor haar en voor mij ook natuurlijk. Ik schrijf had, want sinds afgelopen weekend is ze geen stresskip meer. Niels kwam, en ik had aan mijn buurkinderen gevraagd om zowel voor als achter vuurwerk af te steken.
Dus Niels ging met haar aan de slag. Ook had ik knal erwten gekregen en tijdens het wandelen gebruikte Niels deze. Heel veel tips en uitleg verder kan ik nu s avonds gewoon weer naar buiten met haar. Zoooo blij. Echt ...
Laat Niels komen en het wordt weer een feest om met je hond aan de slag te gaan.
Liefs Helen en Jessie