Doret

Hond(en): Jenna, Lewis & Butch
11 april 2022

Problemen met zelfstandigheid en vertrouwen

Vanmiddag 3 uur privéles gehad met Lewis van Niels Oomen. Ook Albert (van hem training gehad met Lewis als pup) sloot aan bij deze zeer leerzame intensieve training/les. Wat heb IK veel geleerd, en in 1 middag is het doel bereikt, omdat ik nú weet hoe te moeten handelen! Het probleem bij Lewis ligt in het feit, dat op korte afstand een hond passeren, hem altijd trickert er naar toe te moeten, mn. naar de reuen gaan. Als hij er is geweest, komt ie uit zichzelf wel terug echter, aan de riem is aan de riem en de baas volgen, ipv zijn kracht inzetten om weg te komen.

De methode toepassen die Niels me leerde maakt, dat ik rustig en met vol vertrouwen in mezelf, Lewis op het goede moment uit zijn focus haal én mijn kracht, om hem bij me te houden, ook heb!! Hij verrast me niet meer! Ook met Butch zijn we aan de slag gegaan, en heb ik veel geleerd hoe het beste te handelen, om haar meer zelfstandigheid te leren en het vertrouwen te hebben in mensen ........Butch heeft bij de vorige baas nauwelijks socialisatie met de mens geleerd. Bezoek ontvangen....is bezoek weg blaffen. Niels dankjewel voor zover. Sowieso gaan we binnenkort ons nog verder inzetten op Butch, een verdiepingsslag maken in nog een paar dingen. Je naam zal ik nooit vergeten en zeker ten gehore brengen bij anderen. Groetjes, Jenna, Lewis, Butch en Doret

Contact

Niels Oomen
Tel. 06 531 82 444
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consult

Ervaar je problemen met je hond en voel je je als baasje soms machteloos? Heb je al van alles geprobeerd maar word je hond maar niet beter of worden de problemen niet minder? Dan kom ik graag met je in contact om te helpen.

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor jullie kan doen.

Reactieformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

© 2022 Niels Oomen
Een website van Netnog websites